1994   -   2019

Industriële automatisering is bijna niet meer weg te denken. Automatisering zorgt voor meer snelheid en is tegelijkertijd vaak kostenbesparend. Met industriële automatisering kunt u uw processen dus snel en efficiënt laten verlopen. eL-Tec is specialist op het gebied van elektrotechnische oplossingen voor industriële automatisering. Van software en panelenbouw tot bekabeling. Van het begin tot het eind.

Industriële automatisering van ontwerp tot realisatie

Om uw processen te kunnen optimaliseren, is het belangrijk dat we toepassingen ontwikkelen die naadloos aansluiten op uw specifieke processen. Tijdens het optimaliseren van uw processen werken onze elektrotechnici en engineers daarom nauw samen met u. De optimalisatie begint bij een ontwerp en gaat vervolgens over tot realisatie. Om de kwaliteit van de installatie te waarborgen, wordt deze uitgebreid getest. Voldoet de installatie aan alle eisen, dan volgt de inbedrijfstelling bij u op locatie. Wij optimaliseren uw processen dus van het begin tot eind. Op deze manier bent u verzekert van goede industriële automatisering.

industriële automatisering

Installatie en service door onze eigen monteurs

Om de kwaliteit van onze oplossingen te garanderen, installeren wij deze in de meeste gevallen zelf. Zo weten we zeker dat de installatie ook daadwerkelijk werkt zoals u in gedachten heeft. Onze monteurs hebben 10kV schakelbevoegdheid en daarnaast zijn wij ISO9001 gecertificeerd. Maar onze dienstverlening met betrekking tot industriële automatisering gaat verder dan dat. Ook nadat de systemen zijn opgeleverd bieden wij u ondersteuning. Heeft u een probleem met uw elektrotechnische installatie? Dan zorgen wij ervoor dat er een ervaren monteur bij u langskomt. Want bij een goed systeem hoort goede service.

De voordelen van industriële automatisering

Zoals eerder genoemd zorgt industriële automatisering voor efficiëntere processen. Dit gaat vaak gepaard met een kostenbesparing. Daarnaast zorgt industriële automatisering ook voor een hogere: - Productiviteit; - kwaliteit; - flexibiliteit; - controle. Dankzij de optimalisatie van uw processen verhoogt u de productiviteit en kunt u de kwaliteit verbeteren. Daarnaast wordt het proces met industriële automatisering ook een stuk flexibeler.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u uw processen optimaliseren met behulp van industriële automatisering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 038-4445200 of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden voor industriële automatisering met u.