Maritiem

Elektrotechnologie voor de scheepsbouw

Dankzij onze denkkracht, bieden we innovatieve oplossingen met behulp van de nieuwste technieken. Daarbij gaan we altijd uit van duurzaamheid. Wij vinden duurzaamheid in de elektrotechniek erg belangrijk. Het is tenslotte vaak een langetermijninvestering. Duurzaamheid levert u – naast de hoge bedrijfszekerheid - van alles op. Bijvoorbeeld lagere kosten in de exploitatiefase door brandstofbesparing.

Elektrotechnische installaties op schepen zijn een middel, geen doel op zich. Logisch dus dat wij altijd met u in gesprek gaan over de functie van uw installatie. Dat doen we het liefst al in de conceptfase, ver voordat de tekeningen klaar zijn. Door vanaf het begin proactief mee te denken, kunnen we meer doen dan bijschaven. Zo heeft u een solide oplossing en een hoge bedrijfszekerheid.

Overweegt u elektrische aandrijving, ook wel elektrische of hybride voortstuwing genoemd, op uw schip? eL-Tec Elektrotechnologie is specialist in complexe elektrotechniek voor de industrie en maritieme sector. We ontwerpen en installeren met oog voor innovatie en duurzaamheid. Vanuit onze vestiging in Hattem bedenken we oplossingen voor productieprocessen, machinebouw en scheepsbouw in de vorm van elektronische installaties en de integratie van verschillende systemen. Binnen de scheepsbouw is er steeds meer oog voor duurzaamheid en dat is een goede ontwikkeling. We zien daarom de vraag naar elektrische aandrijving steeds meer groeien. Wilt u weten waarom elektrische of hybride voorstuwing zo interessant is?