Kasten- en paneelbouw

Op zoek naar een bedrijf voor panelenbouw? Dan moet u bij eL-Tec zijn! Succesvolle automatisering begint bij een goede basis: een professioneel besturingspaneel. eL-Tec is specialist op het gebied van paneelbouw voor de industrie en maritieme sector. Wij bouwen uiteenlopende panelen op maat en installeren ze bij voorkeur zelf. Een bewuste keuze, omdat we zo de kwaliteit van de panelen kunnen garanderen.

Wat is paneelbouw?

Het paneel is het kloppende hart van de machine. Bij paneelbouw is het van groot belang dat besturingskasten en bedieningspanelen, op basis van schema’s, zo efficiënt mogelijk worden opgebouwd. De paneelbouwer start met een technische werktekening en bouwt het paneel op basis van deze tekening op. Ook het aansluiten en testen is van zeer essentieel belang. De paneelbouwers van eL-Tec testen o.a. diverse systemen en bedrading. Door het toevoegen van deze intelligente panelen kunnen machines slimmer, sneller en efficiënter functioneren. Een goed, veilig en betrouwbaar paneel is noodzakelijk voor iedere machine en levert u hogere efficiency op.

Panelenbouw van tekening naar praktijk

Het ontwerpen en automatiseren is belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om wat u krijgt: de fysieke systemen. Om de kwaliteit daarvan te kunnen garanderen, heeft eL-Tec een eigen afdeling voor assemblage en panelenbouw. Met een moderne werkplaats en de beste gereedschappen en machines. Maar vooral: met ervaren en deskundige medewerkers die veel ervaring hebben met paneelbouw

Panelenbouw op maat

Of u nou een uniek systeem op maat wilt, of een serie van meerdere systemen: voor panelenbouw moet u bij ons zijn. En waar we ook panelen bouwen – dankzij onze goed georganiseerde inkoop zijn de levertijden altijd kort.

Duurzame panelenbouw

Als specialisten in elektrotechniek nemen wij onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Wij gaan voor duurzame oplossingen en continue innovatie in de panelenbouw. Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier met behulp van de CO2-prestatieladder en de milieubarometer. Daarnaast is eL-Tec Elektrotechnologie uiteraard ISO9001 gecertificeerd. Ook op het gebied van kwaliteit gaan wij voor duurzaamheid. Dat ziet u ook terug in onze duurzame paneelbouw; met onze duurzame panelen kunt u jarenlang vooruit.

Paneelbouw: van ontwerp tot installatie

Wij verzorgen het gehele automatiseringstraject: van ontwerp tot installatie. Onze panelen installeren we bij voorkeur zelf, zodat we zeker weten dat het product werkt zoals u voor ogen heeft. Bij de installatie van de panelen houden onze installateurs nauw contact met u én met onze projectmanagers. Hierdoor zorgen we er samen voor dat de panelenbouw snel en efficiënt wordt gerealiseerd.

Meer informatie over paneelbouw

Wilt u meer informatie over paneelbouw of een professioneel ontwerp? Of wilt u meerdere panelen bouwen? Neem gerust contact met ons op via (0)38-4445200 of office@el-tec.nl. Wij adviseren u graag op het gebied van paneelbouw.

Kasten en panelenbouw Masis en Nick
Kasten en panelenbouw Frequentie regelaars
Kasten en panelenbouw Frank
Kasten en paneelbouw Leendert