Expertise

Maritieme totaaloplossingen

eL-Tec werkt volgens het One-stop-shop-principe voor de maritieme sector. Voor de scheepsbouw kunt bij ons terecht voor de engineering, automatisering en paneelbouw. Dat scheelt u tijd en – belangrijker nog – zorgt voor een oplossing die staat als een huis. Er kan immers geen ruis ontstaan tussen de verschillende stappen in het proces. Bovendien denken we vanaf het begin met u mee en hebben we korte lijnen. Elke vraag is zo beantwoord. En na de oplevering blijven we gewoon voor u klaarstaan met onze 24/7-ondersteuning.


DAMEN FCS 3307 544822 TMC EAGLE 014 DD09072013 KLOET
Reimerswaal
Momentum Scan
YED PRIOR Flying Focus FF106358
191026 THEOCEANCLEANUP MALAYSIA 1099156
FCS Marine
Wim Wolff High quality
Romanian Border Police
Ms arlene II

Welke oplossingen kunnen wij u bieden?

Nieuwbouw: Binnen de maritieme sector zijn wij al 30 jaar actief. Hierbij hebben wij de afgelopen 30 jaar veel ervaring opgedaan met het bouwen van schepen. Hierbij is onze specialisatie Coaster en Baggerschepen, daarnaast bouwen en onderhouden wij van duwboten tot superjachten. Ons doel hierbij is altijd de klant zoveel mogelijk ontzorgen.

Engineering: door onze jarenlange expertise in de scheepsbouw, weten wij precies aan welke regelgeving u moet voldoen met uw elektrische installatie. Wij bouwen en engineeren alles onder klassen.

Software: eL-Tec heeft altijd zijn eigen software specialisten in huis gehad, deze groep is de laatste jaren sterk gegroeid. Onze specialisten hebben altijd onze eigen Alarm en Monitoring Systemen (AMS), Public Adres General Alarm (PAGA), Bagger systemen en nog veel meer klant specifieke software ontwikkeld.

Prefab Parts: Wij ontwikkelen en bouwen daarbij alle elektrotechniek volgens onze normen en met onze vaste producten. De werf ontvangt alle materialen kant en klaar in een zeecontainer met uitgebreide instructies voor de installatie. Het systeem wordt dus lokaal geïnstalleerd, onder supervisie van eL-Tec.

Elektrische aandrijving: van uw schip:eL-Tec Elektrotechnologie is specialist in complexe elektrotechniek voor de industrie en maritieme sector. We ontwerpen en installeren met oog voor innovatie en duurzaamheid.

Verduurzaming maritieme sector: Hoe duurzamer uw schepen varen, hoe meer u bespaart. En: hoe meer u ook het milieu spaart. Bij eL-Tec geloven we dat ieder schip verduurzaamd kan worden.

Skidbouw: Het bouwen van skids wordt steeds meer een gemeengoed, door een goede voorbereiding is er bij de installatie aan boord veel tijd winst te behalen. Voorbeelden hiervan zijn, koudwatermakers en waterstofinstallaties, deze bouwen wij in onze of uw werkplaats, waarna het verscheept kan worden en gereed is voor een eenvoudige installatie.

Opleiding: Wij leren uw medewerker hoe ze het beste met onze systemen om kunnen gaan.