Uitbreiding van aansluitvermogen

Het aansluitvermogen van slachterij Familybeef moest toekomstbestendig worden gemaakt.

Door de overname van slachterij Gosschalk uit Epe is de Fuite Group nu ook actief in het rundvlees. Door deze overname wordt de naam Gosschalk omgedoopt in Familybeef.

eL-Tec elektrotechnologie mocht in opdracht van de Fuite Group de uitbreiding van het elektriciteitsnetwerk op zich nemen. De capaciteit van het huidige elektriciteitsnetwerk diende toekomstbestendig te worden gemaakt door het plaatsen van een nieuwe trafo.

Voordat de tijdelijke trafo geplaatst kon worden moest er eerst, over een lengte van 180 meter, een gestuurde boring plaatsvinden. Hierdoor kon de trafo worden aangesloten op het openbare net. De tijdelijke trafo zal in een later stadium worden vervangen voor de definitieve trafo. Voor deze werkzaamheden heeft eL-Tec het specialisme van Van Gelder KLM ingeroepen.

Vanuit deze nieuwe trafo werden de voedingskabels de slachterij ingeleid naar o.a. een nieuwe koelinstallatie. Het leggen en aansluiten van deze dikke stugge kabels vergt enig inzicht en handigheid. Maar voor de monteurs van eL-Tec zijn deze werkzaamheden gesneden koek.
Bijgaand op de foto’s een impressie van onze werkzaamheden.

Artikel Slachterij 9
Artikel Slachterij 8
Artikel Slachterij 7
Artikel Slachterij 5
Artikel Slachterij 6
Artikel Slachterij 4
Artikel Slachterij 3
Artikel Slachterij 2
Artikel Slachterij 1