24/7 Contact: +31 38 4445200                      E-mail:  office@el-tec.nl

Systeemintegratie is belangrijk voor efficiënte bedrijfsvoering. Bent op zoek naar een bedrijf dat diverse systemen op uw schip samen zou kunnen laten werken? Of wilt u processen die momenteel nog los bediend worden, via een centraal punt kunnen bedienen? El-tec elektrotechnologie werkt aan systeemintegraties voor de productieprocessen, machinebouw en scheepsbouw. El-tec elektrotechnologie is een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt.

Al uw deelsystemen geïntegreerd

Uw proces of schip bestaat uit tientallen losse elektrotechnische systemen, die vrijwel allemaal moeten kunnen samenwerken. En waarvan het wel zo prettig is als u ze centraal aan kunt bedienen. Daarvoor integreert eL-Tec uw deelsystemen tot één systeem. Dat proces, het automatiseren en integreren, voeren we helemaal in eigen huis uit.

Efficiënte systeemintegratie

Onze programmeurs, ontwerpers en bouwers werken vanuit hetzelfde gebouw. Hierdoor zijn de lijntjes kort. Dat scheelt tijd. En het zorgt ervoor dat we eenvoudig naar uw wensen kunnen programmeren. Wat ook handig is: we hebben onze eigen alarm-, besturings- en power managementsystemen. Die kennen we als onze broekzak. Daardoor passen we ze eenvoudig aan. Wij van El-tec elektrotechnologie vinden het belangrijk dat we systemen op een efficiënte manier integreren.

Het werkveld van El-tec elektrotechnologie

Wij integreren systemen voor de maritiem sector. Wij voeren systeemintegratie uit door innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel te houden. Dit levert lagere kosten op in de exploitatiefase door brandstofbesparing. In branches als de infra, voedings- en betonindustrie dragen wij al jarenlang zorg voor succesvolle systeemintegraties.

Systeemintegratie met een hoog servicegehalte

Wij betrekken u van begin tot eind bij de systeemintegraties. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u goed met de gekoppelde systemen kunt werken. Dagelijks bent u namelijk met deze systemen in de weer. Wij ontwerpen, assembleren en installeren de systeemintegratie en zullen ook daarna voor u klaar staan. Wanneer er iets mis is met de systeemintegratie, sturen wij een monteur op pad om het probleem te verhelpen. Nazorg hoort bij een goed product.

Contact

Bent u benieuwd hoe wij uw systemen kunnen integreren? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken! Ben 038-4445200 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u vragen heeft over systeemintegratie!