24/7 Contact: +31 38 4445200                      E-mail:  office@el-tec.nl

Alle maritieme oplossingen én nazorg onder een dak

eL-Tec werkt volgens het One-stop-shop-principe voor de maritieme sector. Voor de scheepsbouw kunt bij ons terecht voor de engineering, automatisering en paneelbouw. Dat scheelt u tijd en – belangrijker nog – zorgt voor een oplossing die staat als een huis. Er kan immers geen ruis ontstaan tussen de verschillende stappen in het proces. Bovendien denken we vanaf het begin met u mee en hebben we korte lijnen. Elke vraag is zo beantwoord. En na de oplevering blijven we gewoon voor u klaarstaan met onze 24/7-ondersteuning.

Welke oplossingen kunnen wij u bieden? 

Voor de maritieme sector en scheepsbouw hebben wij diverse oplossingen te bieden met als doel u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit zijn onze diensten: 

  • Prefab Parts: Wij ontwikkelen en bouwen daarbij alle elektrotechniek volgens onze normen en met onze vaste producten. De werf ontvangt alle materialen kant en klaar in een zeecontainer met uitgebreide instructies voor de installatie. Het systeem wordt dus lokaal geïnstalleerd, onder supervisie van eL-Tec.
  • Elektrische aandrijving van uw schip: eL-Tec Elektrotechnologie is specialist in complexe elektrotechniek voor de industrie en maritieme sector. We ontwerpen en installeren met oog voor innovatie en duurzaamheid. 
  • Opleiding: Wij leren uw medewerker hoe ze het beste met onze systemen om kunnen gaan. 
  • Verduurzaming maritieme sector: Hoe duurzamer uw schepen varen, hoe meer u bespaart. En: hoe meer u ook het milieu spaart. Bij eL-Tec geloven we dat ieder schip verduurzaamd kan worden.

Meer weten over onze oplossingen voor de maritieme sector en scheepsbouw? 

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor de maritieme sector en scheepsbouw? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38-4445200 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze medewerkers staan u graag te woord met gedegen advies over onze oplossingen voor de maritieme sector en scheepsbouw.