24/7 Contact: +31 38 4445200                      E-mail:  office@el-tec.nl

Nieuwbouw melkpoederfabriek Liprovit

Liprovit is een dochterbedrijf binnen de Fuite groep en zijn gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige melkproducten voor jonge dieren. Hierbij maken ze gebruik van hightech apparatuur en innovatieve ideeën om hun unieke productlijnen in de markt te zetten. Pigger voor de biggen, Prominend voor de kalveren en Liprospray (gesproeidroogde melk voor kalveren).

Sinds de oprichting in 2011 is eL-Tec elektrotechnologie nauw betrokken bij alle nieuw-, verbouw, en uitbreidingen op elektrotechnisch gebied.

De Frisian Sea van Boomsma Shipping onder vol zeil! Door gebruik te maken van de twee Ventifoils kan het schip 10% brandstof besparen.
Voor eConowind hebben wij de volledige elektrische engineering en installatie mogen verzorgen. Flying Focus heeft deze prachtige foto verzorgd. 

 Door gebruik te maken van Wlan en RF noodbediening heeft het systeem enkel voeding nodig voor werking. Tevens beschikt het systeem over een eigen Datalogging systeem waarmee de besparingen goed in beeld worden gebracht. 

De week van 5 t/m 17 oktober 2020 staat in het teken van Duurzaamheid & Innovatie. Inwoners, ondernemers en organisaties bouwen samen aan een duurzame gemeente. Door deze week te organiseren willen de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten inwoners de kans geven om ideeën op te doen en om hun leefstijl en omgeving duurzamer en groener te maken.

De richtlijnen van het RIVM zijn aangescherpt en daarom zijn wij genoodzaakt om te rondleiding binnen eL-Tec af te blazen. Omdat wij u toch mee willen nemen in de duurzame ontwikkeling en oplossing hebben wij de volgende film voor u samen gesteld:

 

Ecoplant

Ecoplant “De oplossing voor energie opwekking en opslag in één”

eL-Tec test graag eerst zelf nieuwe innovatieve producten voordat wij ze gaan adviseren aan onze klanten.
De Ecoplant is hiervan een mooi voorbeeld.

De Ecoplant bestaat uit 9 mono kristallijne zonnepanelen in de vorm van een bloem.
Een hogere opbrengst van deze panelen kenmerkt zich in het volgen van de zon gedurende de dag (sun tracing).
In de “stam” van de Ecoplant bevindt zich de besturing en optionele accu opslag.

In de vlog vertellen wij over onze recente innovatieve projecten. 

Aan bod komen de Ventifoil, ondersteunende aandrijving voor schepen en The Interceptor van The Ocean Clean Up. Met The Interceptor worden de revieren ontdaan van plastic, het vaartuig is volledig zelfvoorzienend.