Durf te innoveren!

Elektrotechniek

eL-Tec Elektrotechnologie

Specialisten in elektrotechniek...

eL-Tec Elektrotechnologie is gespecialiseerd in complexe elektrotechniek. We ontwerpen én installeren voor de industrie en de maritieme sector. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Vietnam creëren we oplossingen voor productieprocessen, machinebouw en scheepsbouw in de vorm van elektrotechnische installaties en de integratie van verschillende systemen tot een geheel.

... met het lef om te innoveren

We hebben de aarde te leen van onze kinderen. Zo simpel is het. Wij nemen daarom onze verantwoordelijkheid voor het milieu. We tonen lef om te innoveren. En gaan altijd voor duurzame oplossingen. Of het nou om energiezuinigheid door slimme techniek gaat, op schepen of op land, of om het vervangen van verbrandingsmotoren door elektromotoren.

eL-Tec, meer dan een installateur

Maritiem

Een hoge bedrijfszekerheid voor uw schepen …

Elektrotechnische installaties op schepen zijn een middel, geen doel op zich. Logisch dus dat wij altijd met u in gesprek gaan over de functie van uw installatie. Dat doen we het liefst al in de conceptfase, ver voordat de tekeningen klaar zijn. Door vanaf het begin proactief mee te denken, kunnen we meer doen dan bijschaven. En heeft u een solide oplossing en een hoge bedrijfszekerheid.

… dankzij onze techniek en denkkracht

Dankzij onze denkkracht, bieden we innovatieve oplossingen met behulp van de nieuwste technieken. Ook daarbij gaan we altijd uit van duurzaamheid. En dat levert u – naast de hoge bedrijfszekerheid - van alles op. Bijvoorbeeld lagere kosten in de exploitatiefase door brandstofbesparing.

eL-Tec Maritiem

Industrie

Elektrotechniek voor de industrie

Jarenlange ervaring …

Er is bijna geen uitdagender werkveld te bedenken dan de industriële elektrotechniek. Ieder vraagstuk is er uniek. Maatwerk, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn er van cruciaal belang. En het vraagt ervaring om die drie te combineren. Die ervaring hebben we bij eL-Tec opgedaan, door jarenlang te werken in veel verschillende disciplines als infra en voedings- en betonindustrie. En daar plukt u de vruchten van.

… en uw vraag staat centraal

Wat uw vraag ook is, u krijgt altijd een turn-key antwoord. We denken met u mee vanaf het allereerste begin en nemen de hele projectontwikkeling voor onze rekening. Daarbij houden we nauw contact met u. We ontwerpen, assembleren en installeren alle elektrotechniek zelf. En we werken met vaste, gespecialiseerde partners voor de dingen die buiten ons vakgebied vallen.

Service

U kunt altijd op ons rekenen

Bij een goed product hoort een goede service. Dat spreekt bij eL-Tec voor zich. We gaan daarin een stap verder dan gebruikelijk is. Zo ondersteunen we u ook nog lang nadat uw systemen opgeleverd zijn. En zorgen we dat, als er eens iets mis is, er altijd een ervaren, toegewijde monteur bij u langskomt.

Service van eL-Tec

Duurzaam

Duurzame oplossingen

Duurzaam vooruit kijken

Duurzame oplossingen. Daar krijgen we energie van bij eL-Tec. En duurzaam gaat bij ons verder dan alleen ‘groen’. Duurzame oplossingen zijn in onze visie oplossingen die het milieu ontzien én waar u jaren mee vooruit kunt. Dat betekent ook dat ze storingsongevoelig zijn. Zulke innovatieve techniek hoeft trouwens niet per se meer te kosten. Dat bewijzen we dagelijks.

Nieuws

eL-Tec installeert voor 'Elburg in de Zon'

Woensdagavond vond in de grote zaal van het Nuborgh College Oostenlicht voor meer dan 200 inwoners uit de Gemeente Elburg de presentatie en informatie over zonnepanelen plaats. Deze avond werd door Veluwe Duurzaam en de jurygroep ‘Elburg in de Zon’ georganiseerd.

Lees meer...

eL-Tec kiest voor PLCnext!

eL-Tec elektrotechnologie hanteert al jaren de slogan "specialist in elektrotechnologie met het lef om te innoveren".
Wij hebben dit nogmaals aangetoond door deel te nemen aan het PLCnext Early Adopter Program van Phoenix Contact.

Lees meer...

Nieuwbouw fabriek Gebrs. Fuite vordert gestaag!

Bij de Gebrs. Fuite krijgt de nieuwe fabriek steeds meer zijn uiteindelijke vorm. Vorige week zijn de trafo’s voor de eerste keer onder spanning gezet. Medio 2018 zal de productie worden opgestart. Tot die tijd zijn wij druk bezig met de elektrotechnische installatie en het leveren van de besturingskasten voor diverse machines.

Projecten