24/7 Contact: +31 38 4445200                      E-mail:  office@el-tec.nl

Elektrotechniek

eL-Tec Elektrotechnologie

Specialisten in elektrotechniek...

eL-Tec Elektrotechnologie is gespecialiseerd in complexe elektrotechniek. We ontwerpen én installeren voor de industrie en de maritieme sector. Vanuit onze vestiging in Hattem creëren we oplossingen voor productieprocessen, machinebouw en scheepsbouw in de vorm van elektrotechnische installaties en de integratie van verschillende systemen tot een geheel. Wilt u uw processen en systemen efficiënter worden? Industriële automatisering zorgt ervoor dat uw processen en systemen sneller en kostenbesparend werken. 

... met het lef om te innoveren

We hebben de aarde te leen van onze kinderen. Zo simpel is het. Wij nemen daarom onze verantwoordelijkheid voor het milieu. We tonen lef om te innoveren. En gaan altijd voor duurzame oplossingen. Of het nou om energiezuinigheid door slimme techniek gaat, op schepen of op land, of om het vervangen van verbrandingsmotoren door elektromotoren. Wij kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in de industriële elektrotechniek.

eL-Tec, meer dan een installateur

Maritiem

Een hoge bedrijfszekerheid voor uw schepen …

Elektrotechnische installaties op schepen zijn een middel, geen doel op zich. Logisch dus dat wij altijd met u in gesprek gaan over de functie van uw installatie. Dat doen we het liefst al in de conceptfase, ver voordat de tekeningen klaar zijn. Door vanaf het begin proactief mee te denken, kunnen we meer doen dan bijschaven. Zo heeft u een solide oplossing en een hoge bedrijfszekerheid.

… dankzij onze techniek en denkkracht

Dankzij onze denkkracht, bieden we innovatieve oplossingen met behulp van de nieuwste technieken. Daarbij gaan we altijd uit van duurzaamheid.  Wij vinden duurzaamheid in de elektrotechniek erg belangrijk. Het is tenslotte vaak een langetermijninvestering. Duurzaamheid levert u – naast de hoge bedrijfszekerheid - van alles op. Bijvoorbeeld lagere kosten in de exploitatiefase door brandstofbesparing.

eL-Tec Maritiem

Industrie

Elektrotechniek voor de industrie

Jarenlange ervaring …

Er is bijna geen uitdagender werkveld te bedenken dan de industriële elektrotechniek. Ieder vraagstuk is er uniek. Maatwerk, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn er van cruciaal belang. En het vraagt ervaring om die drie te combineren. Die ervaring hebben we bij eL-Tec opgedaan, door jarenlang te werken in veel verschillende disciplines als infra en voedings- en betonindustrie. En daar plukt u de vruchten van.

… en uw vraag staat centraal

Wat uw vraag ook is, u krijgt altijd een turn-key antwoord. We denken met u mee vanaf het allereerste begin en nemen de hele projectontwikkeling voor onze rekening. Daarbij houden we nauw contact met u. We ontwerpen, assembleren en installeren alle elektrotechniek zelf. En we werken met vaste, gespecialiseerde partners voor de dingen die buiten ons vakgebied vallen.

Service

U kunt altijd op ons rekenen, bel 038-4445200

Bij een goed product hoort een goede service. Dat spreekt bij eL-Tec voor zich. We gaan daarin een stap verder dan gebruikelijk is. Zo ondersteunen we u ook nog lang nadat uw systemen opgeleverd zijn. En zorgen we dat, als er eens iets mis is, er altijd een ervaren, toegewijde monteur bij u langskomt.

Service van eL-Tec

Duurzaam

Duurzaam vooruit kijken

Duurzame oplossingen in elektrotechniek. Daar krijgen we energie van bij eL-Tec. En duurzaam gaat bij ons verder dan alleen ‘groen’. Duurzame oplossingen zijn in onze visie oplossingen die het milieu ontzien én waar u jaren mee vooruit kunt. Dat betekent ook dat ze storingsongevoelig zijn. Zulke innovatieve techniek hoeft trouwens niet per se meer te kosten. Dat bewijzen we dagelijks.

Nieuws

Nieuwbouw melkpoederfabriek Liprospray

Liprovit is een dochterbedrijf binnen de Fuite groep en zijn gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige melkproducten voor jonge dieren. Hierbij maken ze gebruik van hightech apparatuur en innovatieve ideeën om hun unieke productlijnen in de markt te zetten. Pigger voor de biggen, Prominend voor de kalveren en Liprospray (gesproeidroogde melk voor kalveren).

Sinds de oprichting in 2011 is eL-Tec elektrotechnologie nauw betrokken bij alle nieuw-, verbouw, en uitbreidingen op elektrotechnisch gebied.

Lees meer...

Ventifoil voor Boomsma Shipping

De Frisian Sea van Boomsma Shipping onder vol zeil! Door gebruik te maken van de twee Ventifoils kan het schip 10% brandstof besparen.
Voor eConowind hebben wij de volledige elektrische engineering en installatie mogen verzorgen. Flying Focus heeft deze prachtige foto verzorgd. 

 Door gebruik te maken van Wlan en RF noodbediening heeft het systeem enkel voeding nodig voor werking. Tevens beschikt het systeem over een eigen Datalogging systeem waarmee de besparingen goed in beeld worden gebracht. 

Ecoplant, hybride oplossing

Ecoplant “De oplossing voor energie opwekking en opslag in één”

eL-Tec test graag eerst zelf nieuwe innovatieve producten voordat wij ze gaan adviseren aan onze klanten.
De Ecoplant is hiervan een mooi voorbeeld.

De Ecoplant bestaat uit 9 mono kristallijne zonnepanelen in de vorm van een bloem.
Een hogere opbrengst van deze panelen kenmerkt zich in het volgen van de zon gedurende de dag (sun tracing).
In de “stam” van de Ecoplant bevindt zich de besturing en optionele accu opslag.

Lees meer...

Projecten