24/7 Contact: +31(38)-4445200 E-mail:  office@el-tec.nl

1994   -   2019

Graag nodigen wij u uit op onze stand (2.005) op de Offshore Energy beurs 2016.

eL-Tec Elektrotechnologie toont lef om te innoveren en gaat altijd voor duurzame oplossingen. We hebben de aarde immers te leen! Voordeel voor u is dat het u met onze innovaties geld kan besparen. We helpen u hier graag mee.

Wat kunt u van ons verwachten?

Misschien heeft u het al vernomen via onze kanalen op social media (Facebook, Linked-in en Twitter). eL-Tec kan uw bestaande installatie verduurzamen. Afgelopen jaar is dit systeem onder meer geïnstalleerd op het binnenvaartschip MS Borelli. Inmiddels hebben ook andere partijen zich gemeld voor deze oplossing. Op onze stand zullen wij, aan de hand van onderzoek door een onafhankelijke partij, laten zien was u daadwerkelijk aan brandstof kunt besparen.

Hoeveel? Dat vertellen we u tijdens de beurs.

Aan boord besparen kunt u op veel manieren doen. Graag helpen wij u hiermee verder en brengen wij samen met u in kaart waar u op uw schip nog besparingen kunt realiseren.

Ook bij nieuwbouw of een refit kunnen wij u al in een vroeg stadium helpen. Bijvoorbeeld met ons PowerSYSTEM, een hybride voortstuwingssysteem waarmee we net even een stapje verder gaan. Wat dit systeem zo speciaal maakt laten wij u graag zien op de beurs.

Ook voor uw kantoor op het droge staan wij klaar!
Wist u dat bedrijven en instellingen verplicht zijn om energiebesparende maatregelen te nemen? In het Activiteitenbesluit, art. 2.15 is beschreven dat u verplicht bent maatregelen te nemen met een maximale terugverdientijd van 5 jaar. Deze regeling geldt voor gebouwen met een jaarlijks verbruik van 50.000kWh of meer dan 25000m3 aardgasequivalenten (Aeq). Er zijn veel maatregelen denkbaar met een korte terugverdientijd. Hierin adviseren en helpen wij u graag, ook met het zoeken naar eventuele subsidies die hiervoor zijn.

 

Tot ziens op onze stand!