De Groot, een gedreven familiebedrijf

Hoe vanzelfsprekend is stromend water, licht, gas en de brandveiligheid van een gebouw? De medewerkers van familiebedrijf De Groot Installatiegroep werken dag in dag uit aan duurzame oplossingen. Oplossingen in de installatietechniek voor vraagstukken op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en brandveiligheid.

Wij leveren deze installaties multidisciplinair met onze mensen, die werken bij ons alsof we één grote familie zijn. Het is onze ambitie om een uniek familiebedrijf binnen de installatiebranche te zijn en te blijven. De juiste balans tussen familiegevoel en bedrijfsbelang is voor ons van onschatbare waarde. Wij willen tot de beste installatiebedrijven van Nederland behoren en om deze positie in te nemen houden wij stevig vast aan de kernwaarden die wij als bedrijf belangrijk vinden.

De verbinding van het sociale, maatschappelijke en economische aspect is onze kracht. Wij zijn een full service organisatie in de installatietechniek dat op maat gemaakte oplossingen ontwerpt, installeert en onderhoudt. Als De Groot Installatiegroep leveren wij resultaat, hoe ingewikkeld de klus ook is. We staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Tegelijkertijd staan we voor het sociaal bewustzijn ten aanzien van onze medewerkers. Op ieder niveau in de organisatie is terug te zien dat wij onze verantwoordelijkheid in de maatschappij nemen.

Wij leveren, installeren en onderhouden hoogwaardige complexe installaties, welke veilig en duurzaam zijn voor mens, milieu en maatschappij.

Wij werken slim samen, wij zijn De Groot!

Meer lezen over ons

Werken aan
uitdagende projecten?

Kom werken bij De Groot

Werken bij

Maritieme sector

Een hoge bedrijfszekerheid voor uw schepen

Elektrotechnische installaties op schepen zijn een middel, geen doel op zich. Logisch dus dat wij altijd met u in gesprek gaan over de functie van uw installatie. Dat doen we het liefst al in de conceptfase, ver voordat de tekeningen klaar zijn. Door vanaf het begin proactief mee te denken, kunnen we meer doen dan bijschaven. Zo heeft u een solide oplossing en een hoge bedrijfszekerheid.

Dankzij onze techniek en denkkracht

Dankzij onze denkkracht, bieden we innovatieve oplossingen met behulp van de nieuwste technieken. Daarbij gaan we altijd uit van duurzaamheid. Wij vinden duurzaamheid in de elektrotechniek erg belangrijk. Het is tenslotte vaak een langetermijninvestering. Duurzaamheid levert u – naast de hoge bedrijfszekerheid - van alles op. Bijvoorbeeld lagere kosten in de exploitatiefase door brandstofbesparing.

Industrie

Jarenlange ervaring

Er is bijna geen uitdagender werkveld te bedenken dan de industriële elektrotechniek. Ieder vraagstuk is er uniek. Maatwerk, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn er van cruciaal belang. En het vraagt ervaring om die drie te combineren. Die ervaring hebben we bij eL-Tec opgedaan, door jarenlang te werken in veel verschillende disciplines als infra en voedings- en betonindustrie. En daar plukt u de vruchten van.

En uw vraag staat centraal

Wat uw vraag ook is, u krijgt altijd een turn-key antwoord. We denken met u mee vanaf het allereerste begin en nemen de hele projectontwikkeling voor onze rekening. Daarbij houden we nauw contact met u. We ontwerpen, assembleren en installeren alle elektrotechniek zelf. En we werken met vaste, gespecialiseerde partners voor de dingen die buiten ons vakgebied vallen.

Recente nieuwsberichten