Marvel Scan
Referentie

Marvel Scan

Lees meer
Zonnepanelen woonhuis te Hattem
Shoalway
Nieuwbouw Veevoederfabriek Gebroeders Fuite te Genemuiden
Adele
TSHD REIMERSWAAL
Vervangen CNC besturing

 eL-Tec elektrotechnologie for your sustainable business

Kijk vooruit! Juist als het om installaties en systemen gaat. Dat is het advies dat ik u graag geef. De energiemarkt is in beweging. Fossiele brandstoffen maken steeds meer plaats voor elektriciteit. Logisch ook, want elektriciteit is gemakkelijk toepasbaar, blijft beschikbaar en is duurzaam op te wekken. En dat is wat we willen. Het kabinet heeft dan ook met andere Europese landen afgesproken dat in 2020 20% van alle verbruikte energie duurzaam wordt opgewekt. Daarom wordt er in de overheidsplannen rekening gehouden met grootschalige windmolenparken op zee en kleinschalige decentrale opwekking van elektriciteit met bijvoorbeeld zonnepanelen door particulieren. Het Nederlandse elektriciteitsnet wordt er nu al op voorbereid dat elektriciteit over vijftien, twintig jaar dé energiebron is. En daar staat eL-Tec helemaal achter! Dit heeft ook gevolgen voor u. Want waarom zou u investeren in installaties die over een aantal jaren achterhaald zijn?

eL-Tec Powerrouter

Kijk vooruit! Juist als het om installaties en systemen gaat. Dat is het advies dat ik u graag geef. De energiemarkt is in beweging.

Laatste tweets

Deze week gestart met het aanpassen van 365 meterkasten op het bungalowpark van Landal Landgoed 't Loo in Oldebroek (6 dagen geleden)

Twitter volg el-tec op twitter

Laatste Nieuws

ISO 9001 Eco Ned Elektro Ned ECC SEI